Deltagere: Christian Østerballe, Cecilie Ernst, Anne-Britt Andersen, Heidi Sørensen, Jacob Volstrup, Sarah H. Bødkergaard, Matilde Mikkelsen, Josephine Martine Kristensen Simonsen, Hans Christian Jensen, Niels Reimer, Søren Nielsen, Anders Groth
Afbud: Josephine
Mødeleder: Christian
Referent: Anders Groth
- Godkendelse af dagsordenen
Godkendt - Orienteringspunkter
- Elevrådet
Dejligt at cafeen er åbnet igen. Kan man bruge noget andet end købekort? Kan man få et Kanpla-kort? Elevrådet skal til København 22/4 og bla. se Folketinget. (Primært 7.-9.klasse.) Fra 6.klasse og ned skal de i Byrådet? Multibanen er åbnet. Tiltænkt B-klyngen. Elevrådet kommer ud og snakker om affaldssortering i klasserne. Elevrådet vil forsøge at søge sponsorer og fonde, så eleverne kan få en vandautomat. Dialog om reglerne for toiletbesøg i B-klyngen. Borgmesteren har lovet at komme på besøg. - Personale
Vi har arbejdet med Trivsel24 i alle afdelingerne. - Medlemmer
Forældrehenvendelse vedr. børnesyn og barnets perspektiv. Sætte en diskussion på dagsordenen i Skb. - Formand
- Skoleledelsen
- Multibanen
Er indviet. Kommer på FB og i avisen. - Bistro VH (nu “Gevaldig Vester Hassing”)
Kommet godt i gang. Kom gerne med ideer. Starter op med udskolingen og kobler senere Kanpla og resten af skolen på. - Skoleudviklingssamtale
Der ligger et referat fra samtalen på hjemmesiden. - Suppleringsvalg til skolebestyrelsen
Deadline 6/2. Der er 1, der har meldt sig indtil videre. - Flytning af B-klyngens forberedelse
Lærerne og pædagogerne skal flytte deres forberedelse. Der er nymalet dernede. - Etablering af nyt N/T lokale
Når B-klyngen er flyttet, startet arbejdet op med det nye faglokale.
- Multibanen
- Elevrådet
Tilsyn: Princip for PLC som ressourcecenter på Vester Hassing skole
Hensigt: Gennemgå og vurdere Princip for Pædagogisk Lærings Center (PLC) som ressourcecenter på Vester Hassing Skole
Beslutning: Beslutte evt. revidering af princippet
PLC arbejder ud fra et årshjul, hvor alle indsatser på skolen koordineres, så vi kommer hele vejen rundt. Alle eleverne bliver fagligt testet i dansk og matematik, og derefter holder vejlederne møde med personalet, hvor de gennemgår resultaterne. Vi laver også risikotest for ordblindhed i 1.klasse. På baggrund af dette aftaler vi indsatser enten i klassen eller udenfor klassen. I forhold til trivsel koordineres det på Samrum, som afholdes hver 14. dag, og det også udmøntes i indsatser for eleverne eller for personalet.
Princippet revideres med en kort indledende tekst, og punkterne vendes om.
Stor tilfredshed ved tilsynet af princippet.Tilsyn: Princip for skole-hjem-samarbejdet på Vester Hassing skole
Hensigt: Gennemgå og vurdere Princip for skole-/hjemsamarbejdet på Vester Hassing Skole
Beslutning: Beslutte evt. revidering af princippet
Der er ført tilsyn med princippet, og der er udbredt tilfredshed med tilsynet.. Princippet revideres med nedenstående. Vi diskuterede, hvordan kommunikationen mellem skole og hjem foregår. Hvilke fora der er til hvad.
Nuværende formulering: Dialogen gennem hele barnets skolegang er det vigtigste redskab i skole-/hjemsamarbejdet, med fokus på det enkeltes barns læring og trivsel. Elevplanen i MinUddannelse skal ses som et supplement til dette.
Rettes til: Dialogen gennem hele barnets skolegang er det vigtigste redskab i skole-/hjemsamarbejdet, med fokus på det enkeltes barns læring og trivsel.
Endelig skal der laves følgende tilføjelse til princippet:
Forældres henvendelser til ansatte sker skriftligt via Aula og personalet har som udgangspunkt 2 arbejdsdage til at respondere. Ved akutte situationer kan henvendelser ske telefonisk til skolens kontor, der evt. videreformidler til relevante medarbejdere.- Evt.